Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/restaurasj/www/index.php:2) in /home/restaurasj/www/libraries/joomla/session/session.php on line 462

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/restaurasj/www/index.php:2) in /home/restaurasj/www/libraries/joomla/session/session.php on line 462
Plató Restaurant a Andorra la Vella - Restaurant Andorra. - Celebracions Fondo
  • celebracions
  • celebracions

Celebracions

Pensa diferent. Aposta per la cuina i el tracte.

Des de petites celebracions fins a grans esdeveniments, platórestaurant i arthotel****Q garanteixen la qualitat en el servei i el producte tenint cura de cada detall i fent que cada celebració sigui un esdeveniment singular i especial.

Plató Restaurant

Per a aniversaris, dinars d’empresa, retrobades familiars etc... Confeccionem menús personalitzats i taules imperials de fins a 35 comensals en sala privada o a la terrassa coberta.

Gallery Restaurant

Ubicat a la 5ª planta de l’ arthotel****Q , aquest espai elegant i lluminós és l’indret ideal per a tot tipus de celebracions importants i exclusives, com bodes, banquets, comunions, cocktails... Amb capacitat per acollir fins a 180 comensals, ens adaptem a les necessitats de cada client confeccionant menús a mida i prestant atenció a tots els detalls per a que el client pugui gaudir plenament d’aquest dia especial.